Подборка: Интересное с Украины, 01 апр 2019

Нову поліцію представили у Чернівцях

30:48
13 КОММЕНТАРИЕВ
Михайло Заболотнюк
Михайло Заболотнюк
А тобі не пох?? сидиш собі в свому мухосранську ну й сиди а за Україну забудь!!! І вже повір що твоя думка абсолютно нікого не цікавить!!!!
Сильвия-Владимир Бабин (Карча)
Сильвия-Владимир Бабин (Карча)
Дааа, ну який у вас порядок то не дай Бог нікому. Не був, немає і не буде.
Alina Cibotari
Alina Cibotari
ПРО ЯКУ ОСВІТУ ВІН КАЖЕ У СЕЛАХ ПОЧАЛИ ДЕФОРМУВАТИ ШКОЛИ ВСІ ШКОЛИ ПО 9 КЛАСІВ + В ІНЬШИХ СЕЛАХ ЗОВСІМ ЗАКРИЛИ, БУДЕ ОДНА ШКОЛА В РОЙОНІ ЯКА МАТИМЕ 11 ЧИ 12 КЛАСІВ І ВСЕ ЯКЩО СІМЯ НЕ БУДЕ МАТИ ГРОШІ, ЙТИ ВЧИТИСЬ В ІНЬШІ СЕЛА АБО РАЙОН ТО БУДЕ ДУБ ДУБОМ ЯК В РУМУНІЇ ,У СЕЛАХ" 0"
Таня Покровка-Падитель
Таня Покровка-Падитель
видно,ви в селі румунському вчилися)))не чула жодного разу,щоб школи сільські закривали.
Андрей Рябиков
Андрей Рябиков
Сам бы лучше помолчал, если кроме тупых амбиций в голове больше нечего нет. Вот именно таких как ты мнение ни кому не интересно!!! Скачи дальше!
Андрей Рябиков
Андрей Рябиков
Смешной кролик, смешной ведущий да и полиция ржака! А где Махоуни?
Лариса Левина (Лаврук)
Лариса Левина (Лаврук)
як активненько зашуршали ті, кому ніби й діла нема до нашої буковини...як змії зашипіли! чого вам?!
Гриша Стражебота
Гриша Стражебота
новая полиция ! новая полиция ! Да те-же яйца только в профиль
Володя Ярмола
Володя Ярмола
1) кацапам! ідіть на...х! ми на своїй землі собі хазяї і вам сюди зась!!! ( че, с переводом трудности? ). 2).я оптиміст і попри-все сподіваюсь на кращі зміни. 3) тепер для тих, хто компитентний: у Житомирі , щоб розглянули твою заяву до вступу у поліцію - готуй штуку зелені! ну і хто тут буде думати про порядок, коли треба відбивати бабки???!!!
Андрей Рябиков
Андрей Рябиков
Смешные вы и наивные Америкосы уже хозяева! И форму выдали на будующее. Не задумывались? И в правительстве иностранцы и патриоты с двойным гражданством. Готуй .опу к штуке зелени или вставайте с колен. А матерные выражения поберегите для своего президента и правительства! Скоро они вам пригодятся! К стати обидеть не хотел и если что не обижайтесь. На правду не надо обижаться. И ещё не каждый украинец хохол и не каждый русский кацап. Задумайтесь над этим пожалуйста!!!
Ольга Федотова
Ольга Федотова
Знаешь бумага все выдержит.А ты докажи ,что америкосы уже хозяева?.Когда-то сов.союз кубе не только форму выдавал .но и кормили мы их полным ходом, хотя у самих жрать нечего было.И что-то не стали вы их хозяевами,америкосы сейчас там...Вот и посмотрим что америкосы там сделают....и сравним.Время нас рассудит.!
Володя Ярмола
Володя Ярмола
час усіх розсудить. 20 років назад такі як ви , таке ж кричали полякам... проте в польщу бзділи лізти зі своїм руськім міром
Володя Ярмола
Володя Ярмола
доречі, росіяни чомусь забули, що саме ,, піндосы" у 90-х відправляли гуманітарку в росію )))

Раскадровка

Нову поліцію представили у Чернівцях
Видео: Нову поліцію представили у Чернівцях Видео: Нову поліцію представили у Чернівцях Видео: Нову поліцію представили у Чернівцях Видео: Нову поліцію представили у Чернівцях Видео: Нову поліцію представили у Чернівцях Видео: Нову поліцію представили у Чернівцях Видео: Нову поліцію представили у Чернівцях Видео: Нову поліцію представили у Чернівцях Видео: Нову поліцію представили у Чернівцях Видео: Нову поліцію представили у Чернівцях Видео: Нову поліцію представили у Чернівцях Видео: Нову поліцію представили у Чернівцях Видео: Нову поліцію представили у Чернівцях Видео: Нову поліцію представили у Чернівцях Видео: Нову поліцію представили у Чернівцях Видео: Нову поліцію представили у Чернівцях Видео: Нову поліцію представили у Чернівцях Видео: Нову поліцію представили у Чернівцях Видео: Нову поліцію представили у Чернівцях Видео: Нову поліцію представили у Чернівцях Видео: Нову поліцію представили у Чернівцях Видео: Нову поліцію представили у Чернівцях Видео: Нову поліцію представили у Чернівцях Видео: Нову поліцію представили у Чернівцях Видео: Нову поліцію представили у Чернівцях Видео: Нову поліцію представили у Чернівцях Видео: Нову поліцію представили у Чернівцях Видео: Нову поліцію представили у Чернівцях Видео: Нову поліцію представили у Чернівцях Видео: Нову поліцію представили у Чернівцях