03 апр 2019

Встановлення пам'ятника Небесної Сотні в Кагарлику

Виктор Василенко
35:13
8 КОММЕНТАРИЕВ
Громадянська позиція м Кагарлик
Громадянська позиція м Кагарлик
Яке мае право Василенко говорить і чіпать своїми руками пам*ятник НЕБЕСНІЙ СОТНІ !!!Так само як і Панюта!!!
Виктор Василенко
Виктор Василенко
Що згадали - дякую, бо живу так, щоб мене пам'ятали не тільки хороші люди, а й падлюки і сволочі
Анатолий Кривуца
Анатолий Кривуца
Прошу внести ясність, то до якої ж категорії, на ваше переконання, належить Громадянська позиція, а до якої категорії особистостей належить Панюта з Назаркою і Мясніковим ?
Виктор Василенко
Виктор Василенко
Толя, я не знаю ні категорії, до якої належить Громадська позиція, ні хто там за неї ховається. Також не знаю до якої категорії належить Панюта і М'ясніков, але я бачу, що вони стараються для людей.
Анатолий Кривуца
Анатолий Кривуца
Як це розуміти, як передвиборна агітація чи переконання більшості громади. Якщо перше, то це піар, а якщо друге, то це особиста думка. А на рахунок старання для людей, я вважаю що потрібно аналізувати роботу місцевої влади, в тому числі і роботу міського голови, не за місяць до чергових виборів, а за період всієї каденції.
Анатолий Кривуца
Анатолий Кривуца
А це події півторарічної давнини. Прошу вибачення, якщо я помиляюсь , але на той час ваша позиція мала інший характер. http://ok.ru/video/9219803758?fromTime=272
Виктор Василенко
Виктор Василенко
Шановні Анатолію і Валентине! Мета мого відеоролика висвітити історичну подію - встановлення в нашому місті 5.09.2015 року пам'ятника Героям Небесної Сотні і показати всіх тих, хто в цьому приймав участь. Завдяки Героям Сотні ми всі, в тому числі і ті, кого Ви критикуєте, стали іншими - кращими і розумнішими. Та й люди в Україні стали іншими. В які ще часи, чи в якій країні армія трималася на волонтерах!? І у нас такого ніколи не було. Тому цей пам'ятник має бути, як навчальний посібник і для майбутніх поколінь, як треба захищати себе, свій народ і свою країну, як треба ставить на місце своїх чиновників.. Що стосується того, хто зробив для людей нашого району, міста, вулиці щось корисне і це можна побачить, то я готовий висвітлювати їх в мережі Інтернет, в тому числі і Вас. З повагою - ВіВас.
Лариса Слаква
Лариса Слаква
Спасибо вам Виктор, я живу недалеко от Кагарлыка в г.Узин, раньше часто бывала в Кагарлыке там живут мои друзья. И очень приятно видеть изменения в лучшую сторону- жизнь людей, пусть пока не в материальных достатках а в выражаемых чувствах ,в поступках волонтерства, в выражении благодарности, в открытости сказать о том что наболело и волнует. Кто не живет в Украине на данное время ,те не поймут .Так хоть советы не давали с своей колокольни да непрошеных =гуманитарок= не присылали бы.Вот об этом не только я их просила бы!!!

Раскадровка

Встановлення пам'ятника Небесної Сотні в Кагарлику
Видео: Встановлення пам'ятника Небесної Сотні в Кагарлику Видео: Встановлення пам'ятника Небесної Сотні в Кагарлику Видео: Встановлення пам'ятника Небесної Сотні в Кагарлику Видео: Встановлення пам'ятника Небесної Сотні в Кагарлику Видео: Встановлення пам'ятника Небесної Сотні в Кагарлику Видео: Встановлення пам'ятника Небесної Сотні в Кагарлику Видео: Встановлення пам'ятника Небесної Сотні в Кагарлику Видео: Встановлення пам'ятника Небесної Сотні в Кагарлику Видео: Встановлення пам'ятника Небесної Сотні в Кагарлику Видео: Встановлення пам'ятника Небесної Сотні в Кагарлику Видео: Встановлення пам'ятника Небесної Сотні в Кагарлику Видео: Встановлення пам'ятника Небесної Сотні в Кагарлику Видео: Встановлення пам'ятника Небесної Сотні в Кагарлику Видео: Встановлення пам'ятника Небесної Сотні в Кагарлику Видео: Встановлення пам'ятника Небесної Сотні в Кагарлику Видео: Встановлення пам'ятника Небесної Сотні в Кагарлику Видео: Встановлення пам'ятника Небесної Сотні в Кагарлику Видео: Встановлення пам'ятника Небесної Сотні в Кагарлику Видео: Встановлення пам'ятника Небесної Сотні в Кагарлику Видео: Встановлення пам'ятника Небесної Сотні в Кагарлику Видео: Встановлення пам'ятника Небесної Сотні в Кагарлику Видео: Встановлення пам'ятника Небесної Сотні в Кагарлику Видео: Встановлення пам'ятника Небесної Сотні в Кагарлику Видео: Встановлення пам'ятника Небесної Сотні в Кагарлику Видео: Встановлення пам'ятника Небесної Сотні в Кагарлику Видео: Встановлення пам'ятника Небесної Сотні в Кагарлику Видео: Встановлення пам'ятника Небесної Сотні в Кагарлику Видео: Встановлення пам'ятника Небесної Сотні в Кагарлику Видео: Встановлення пам'ятника Небесної Сотні в Кагарлику Видео: Встановлення пам'ятника Небесної Сотні в Кагарлику