Подборка: Молдавия, 03 апр 2019

Am batut recordul mondial? Sute de fete au venit in bikini la o piscina de langa Chisinau

1:58
13 КОММЕНТАРИЕВ
aluko bony
aluko bony
Dativa staruinta! Ca si in proverbul ala "o p....a trage o corabie"
Негатив ✕
Негатив ✕
Cum se numeshte piesa care cinta
В-на Быркэ
В-на Быркэ
pachanga ,,astai piesa
Негатив ✕
Негатив ✕
ms
В-на Быркэ
В-на Быркэ
cu pl,
M G
M G
mai concret Pachanga- Loco
Mihail PMA
Mihail PMA
Bravo au ieshit curvele la trasa !!! , rushine ...
Constantin Kiko
Constantin Kiko
Mai bine sa batem recordul la PIB pe cap de locuitor, sau sanatate, sau alte lucruri majore!! Insa asta ce vedem e o reiterare la bine stiutul: "moldovencile sunt curve"... Ce ar fi sa verificam coeficientul de inteligenta la aceste 475 "recordsmene"??!! Care ar fi el...??!! Sunt sigur ca minim 90% din ele ar avea un IQ sub nivelul mediu global... Asta e "mandria" tarii noastre... Imi pare nespus de rau!!!P.S. la prasit "popushoi" 475 ha, la 4 dimineata, la 10 km de sat!!!!
sergiu ♕⚽ ℱℂℬ⚽♕
sergiu ♕⚽ ℱℂℬ⚽♕
lohotron asteapta g r a n d prizzzzzz
Constantin Kiko
Constantin Kiko
Animalele asteapta hranite cu "verdeata"
Constantin Kiko
Constantin Kiko
Invidie...??!! Fata de nevertebratele monocelulare??!! HA!!! Asta nu e invidie, dar o constatare de fapt real!! Eu, ca barbat, asi fi invidios (posibil) fata de cineva mai de succes, sau mai inteligent... Este ceva ce nu poate fi luat omului -- OMENIA!! Dar frumusetea e doar un mic bonus, fata de care nu merita sa fii invidios, sau sa te mandresti... Oaia si in Noua Zelanda e Oaie!!
Андрей Бойко
Андрей Бойко
mai mai ce dea fete
Iana Albu
Iana Albu
Ребята! Приезжайте в Кишинев!!!

Раскадровка

Am batut recordul mondial? Sute de fete au venit in bikini la o piscina de langa Chisinau
Видео: Am batut recordul mondial? Sute de fete au venit in bikini la o piscina de langa Chisinau Видео: Am batut recordul mondial? Sute de fete au venit in bikini la o piscina de langa Chisinau Видео: Am batut recordul mondial? Sute de fete au venit in bikini la o piscina de langa Chisinau Видео: Am batut recordul mondial? Sute de fete au venit in bikini la o piscina de langa Chisinau Видео: Am batut recordul mondial? Sute de fete au venit in bikini la o piscina de langa Chisinau Видео: Am batut recordul mondial? Sute de fete au venit in bikini la o piscina de langa Chisinau Видео: Am batut recordul mondial? Sute de fete au venit in bikini la o piscina de langa Chisinau Видео: Am batut recordul mondial? Sute de fete au venit in bikini la o piscina de langa Chisinau Видео: Am batut recordul mondial? Sute de fete au venit in bikini la o piscina de langa Chisinau Видео: Am batut recordul mondial? Sute de fete au venit in bikini la o piscina de langa Chisinau Видео: Am batut recordul mondial? Sute de fete au venit in bikini la o piscina de langa Chisinau Видео: Am batut recordul mondial? Sute de fete au venit in bikini la o piscina de langa Chisinau Видео: Am batut recordul mondial? Sute de fete au venit in bikini la o piscina de langa Chisinau Видео: Am batut recordul mondial? Sute de fete au venit in bikini la o piscina de langa Chisinau Видео: Am batut recordul mondial? Sute de fete au venit in bikini la o piscina de langa Chisinau Видео: Am batut recordul mondial? Sute de fete au venit in bikini la o piscina de langa Chisinau Видео: Am batut recordul mondial? Sute de fete au venit in bikini la o piscina de langa Chisinau Видео: Am batut recordul mondial? Sute de fete au venit in bikini la o piscina de langa Chisinau Видео: Am batut recordul mondial? Sute de fete au venit in bikini la o piscina de langa Chisinau Видео: Am batut recordul mondial? Sute de fete au venit in bikini la o piscina de langa Chisinau Видео: Am batut recordul mondial? Sute de fete au venit in bikini la o piscina de langa Chisinau Видео: Am batut recordul mondial? Sute de fete au venit in bikini la o piscina de langa Chisinau Видео: Am batut recordul mondial? Sute de fete au venit in bikini la o piscina de langa Chisinau Видео: Am batut recordul mondial? Sute de fete au venit in bikini la o piscina de langa Chisinau Видео: Am batut recordul mondial? Sute de fete au venit in bikini la o piscina de langa Chisinau Видео: Am batut recordul mondial? Sute de fete au venit in bikini la o piscina de langa Chisinau Видео: Am batut recordul mondial? Sute de fete au venit in bikini la o piscina de langa Chisinau Видео: Am batut recordul mondial? Sute de fete au venit in bikini la o piscina de langa Chisinau Видео: Am batut recordul mondial? Sute de fete au venit in bikini la o piscina de langa Chisinau Видео: Am batut recordul mondial? Sute de fete au venit in bikini la o piscina de langa Chisinau