01 апр 2019

"Це не яблуні цвіт""

Інна Подолян
3:52
5 КОММЕНТАРИЕВ
Ольга Пятницька ( Писакова )
Ольга Пятницька ( Писакова )
Гарна пісня і заспівали з душею
Людмила Журавская (Ищук)
Людмила Журавская (Ищук)
Здравствуйте Людочка. Очень давно не слушала песен в вашем исполнении. Возможно не попадались. Спасибо за песню, послушала с удовольствием.
Иван Бакотин
Иван Бакотин
но запись плохая голоса правда сливаются но есть что поют лучше не обижайтесь авторы
Людмила Подолян (Бондар)
Людмила Подолян (Бондар)
Я ставлю рідко.бо я зараз в основному у фейсбуці,а це донька моя виклала.
Людмила Подолян (Бондар)
Людмила Подолян (Бондар)
Я з вами повністю погоджуюся : запись погана, і хто сказав,що ми найкраще співаємо? Боже збав! Ніколи і не претендували на найкраще виконання!

Раскадровка

"Це не яблуні цвіт""
Видео: "Це не яблуні цвіт"" Видео: "Це не яблуні цвіт"" Видео: "Це не яблуні цвіт"" Видео: "Це не яблуні цвіт"" Видео: "Це не яблуні цвіт"" Видео: "Це не яблуні цвіт"" Видео: "Це не яблуні цвіт"" Видео: "Це не яблуні цвіт"" Видео: "Це не яблуні цвіт"" Видео: "Це не яблуні цвіт"" Видео: "Це не яблуні цвіт"" Видео: "Це не яблуні цвіт"" Видео: "Це не яблуні цвіт"" Видео: "Це не яблуні цвіт"" Видео: "Це не яблуні цвіт"" Видео: "Це не яблуні цвіт"" Видео: "Це не яблуні цвіт"" Видео: "Це не яблуні цвіт"" Видео: "Це не яблуні цвіт"" Видео: "Це не яблуні цвіт"" Видео: "Це не яблуні цвіт"" Видео: "Це не яблуні цвіт"" Видео: "Це не яблуні цвіт"" Видео: "Це не яблуні цвіт"" Видео: "Це не яблуні цвіт"" Видео: "Це не яблуні цвіт"" Видео: "Це не яблуні цвіт"" Видео: "Це не яблуні цвіт"" Видео: "Це не яблуні цвіт"" Видео: "Це не яблуні цвіт""